Маска за лице

 • KN95 Protective Mask

  КН95 заштитна маска

  Композитна филтрација од 5 слојева
  Мали отпор, удобан и прозрачан
  ГБ стандард
  ПФЕ95 филтрирање полуге

 • 3 layers Filter Disposable Protective Mask

  Трослојна заштитна заштитна маска за једнократну употребу

  3-слојна композитна филтрација
  Мали отпор, удобан и прозрачан
  ГБ стандард